Speedcontrol

€--,--
Artikelnummer: 737600

Speedcontrol of snelheidsbegrenzer

Op de werkvloer is het belangrijk dat de veiligheid van werknemers gewaarborgd is. De veiligheid van werknemers en producten is op een eenvoudige wijze te verhogen met de veiligheidsoplossingen van Holanco. Neem bijvoorbeeld Speed Control. Dit systeem is eenvoudig te implementeren binnen uw bedrijf. Dit systeem werkt met behulp van kleurcodes die op de vloer worden weergegeven. Op basis van uw behoeften gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.

Voordelen Speed Control

Met het Speed Control-beveiligingssysteem heeft u een aantal voordelen. Dit systeem wordt voor verschillende werkzaamheden en in allerlei omstandigheden ingezet. Wanneer de beveiliging binnen het bedrijf verhoogd dient te worden, is het van belang dat u de juiste maatregelen treft. Het systeem is geheel naar wens in te stellen met personaliseerbare kleurencodes. Het is tot op 10 centimeter nauwkeurig en is op ieder rollend voertuig te integreren. Stel de acties in die u wenst.

  • Tot 3 acties instellen
  • Tot op 10 centimeter nauwkeurig
  • Voor ieder rollend materiaal
  • Stel zelf zones in
  • Snelheidslimiet
  • Storingsvrij

Automatische beperking

De werkvloer is met behulp van dit systeem in verschillende zones te verdelen. Wanneer het voertuig in een bepaalde zone terecht komt, wordt automatisch de snelheid verminderd. Een handige optie wanneer het voertuig in een zone komt waar vaker ongelukken gebeuren. De zones of secties kunt u zelf indelen. Zo zorgt u op een eenvoudige wijze voor meer veiligheid. Wilt u meer doen aan ongevallen preventie? Kies dan voor de veiligheidsoplossingen van Holanco.

Acties van Speed Control

Voor het systeem zijn verschillende acties beschikbaar. Juist dit zorgt ervoor dat de werkvloer een stukje veiliger wordt. Deze acties zijn apart én samen in te stellen. Speed Control kan tot drie verschillende acties uitvoeren. Zo kunt u ervoor kiezen een alarm in te stellen, automatische de snelheid van het voertuig te verminderen of de deuren te laten openen. Zo kunt u ook een snelheidsvermindering instellen als de vorken te hoog zijn.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ongevallen op de werkvloer willen we zoveel mogelijk voorkomen. Zelfs een klein ongeval heeft vaak al grote gevolgen voor een bedrijf. Zeker in de transport en in de haven is het van belang dat iedereen zijn of haar werk goed en veilig uit kan voeren. Dankzij de Speed Control beveiliging kunnen activiteiten beter uitgevoerd worden door het indelen van risicozones. Zonder de verstoring van uw activiteiten kunnen uw medewerkers gewoon hun werk uitvoeren.

Voor elk gewenst voertuig

Met Speed Control heeft u verschillende uiteenlopende opties. Het systeem is namelijk in te zetten op ieder rollend materiaal. Dit maakt het uitermate geschikt bij transport, op het land en in de haven. Bij ons vindt u de ideale oplossing voor de tractor, graafwerkzaamheden, vorkheftruck en meer. Dankzij deze beveiliging kunnen uw activiteiten zelfs verbeteren.

Extra veiligheid

Het Speed Control-systeem dient niet gezien te worden als een vervanging van huidige veiligheidsproducten. Belangrijk is dat iedereen in en rondom het voertuig goed blijft opletten. Ondanks dat het zorgt voor een hoge veiligheid, is het geen vervanging van de oplettendheid van uw werknemers.

Eenvoudige implementatie

Een groot voordeel van Speed Control is dat het eenvoudig te implementeren is in de huidige werkzaamheden. Dit systeem heeft geen detectie afstandsbeperking. Hierdoor past het zichzelf eenvoudig aan uw werkomgeving aan. Het is bovendien makkelijk om bepaalde acties in te stellen. Ongeacht de zone die beveiligd dient te worden of waar het voor dient, Speed Control maakt de werkomgeving veiliger.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen