Vrachtwagen camerasysteem

/Vrachtwagen camerasysteem
Vrachtwagen camerasysteem2019-02-25T14:20:52+01:00

Vrachtwagen Camerasysteem

Zichtbare dode hoek | Minder ongelukken | Veiliger werken

Met een camerasysteem voor vrachtwagens rijden chauffeurs een stuk veiliger. Een vrachtwagen camerasysteem van Holanco B.V. zorgt ervoor dat u of uw werknemers vertrouwd hun werk kunnen doen. In de cabine kan het gebied rondom de vrachtwagen eenvoudig weergegeven worden. Hierdoor worden op de weg ongelukken voorkomen en kunnen ze zich eenvoudig manoeuvreren op het bedrijventerrein. Het werk kan sneller uitgevoerd worden, omdat er niet steeds naast de wagen gekeken hoeft te worden. Dit kan namelijk heel eenvoudig via de monitor van het camerasysteem. Veilig de weg op? Kies voor een vrachtwagen camerasysteem van Holanco B.V.

Vraag direct een offerte aan!
monitor met beelden rondom vrachtwagen

Met een vrachtwagen camerasysteem van Holanco B.V. gaat u veilig de weg op

Camera’s en monitoren

Met camera’s voor vrachtwagens krijgt u een goed zicht rondom de truck. Een goed zicht voor, naast en achter de auto is van belang om de veiligheid van het werk te vergroten. Iedere vrachtwagen is bij ons uit te rusten met een professioneel vrachtwagen camerasysteem. Naast het gebruik van een camera in de dode hoek en voor zicht op wat er voor de vrachtwagen gebeurt, is het ook verstandig een achteruitrijcamera op de vrachtwagen te plaatsen. Hierdoor heeft u goed zicht in alle hoeken en weet u precies wat voor, naast en achter de wagen gebeurt.

Bekijk de camera’s
Bekijk de monitoren

Automatische camera-aansturing

Gaat u voor een compleet camerasysteem voor een vrachtwagen? De systemen die zijn voorzien van meerdere camera’s hebben de mogelijkheid om automatisch te schakelen tussen camera’s. De camera’s laten het beeld van de rijrichting zien. Slaat u links- of rechtsaf? Dan wordt de betreffende dode hoek zichtbaar en als u achteruitrijdt schakelt hij automatisch over naar de achteruitrijcamera. Dankzij de infraroodleds heeft u ook in de nacht perfect zicht.

Met een camerasysteem van Holanco worden uw werkzaamheden nóg veiliger

Zicht rondom de vrachtwagen

Met een camerasysteem voor vrachtwagens van Holanco realiseert u zicht rondom uw truck. Hierdoor heeft u als bestuurder het volledige overzicht en weet u precies wat er om de vrachtwagen gebeurt. Alles wordt voor u zichtbaar. Dankzij de monitor is alles eenvoudig in de cabine te volgen. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid op de weg verhoogd, maar ook op het bedrijventerrein bij het laden en lossen. Met een camerasysteem zijn ongelukken en aanrijdingen te voorkomen.

Vraag direct een offerte aan voor uw vrachtwagen camerasysteem!

Voordelen

Met een vrachtwagen camerasysteem geniet u van verschillende voordelen. Onze camerasystemen worden in verschillende omstandigheden en voor diverse toepassingen gebruikt. Wanneer veiligheid voor u belangrijk is, wilt u wel op het camerasysteem kunnen vertrouwen. Onze zichtoplossingen worden zelfs in zware omstandigheden gebruikt. Met de camerasystemen van Holanco gaat u veiliger en ergonomischer te werk. Lees hieronder meer over de voordelen van deze systemen.

Verhoogt veiligheid voor de omgeving

Met de camerasystemen van Holanco B.V. wordt de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Dit komt vanwege het totale overzicht dat de bestuurder van de vrachtwagen krijgt. Door het plaatsen van camera’s voor, naast en achter de truck, kan de chauffeur te allen tijde de omgeving in de gaten houden. De bestuurder van de truck kan altijd alles in de gaten houden vanuit de cabine. Hierdoor worden ongelukken voorkomen.

Ergonomischer werken

Door gebruik te maken van een vrachtwagen camerasysteem ziet u in één oogopslag wat zich rondom de vrachtwagen afspeelt. De achteruitrijcamera is hierbij natuurlijk al heel handig, maar vooral de dode hoek camera’s zorgen ervoor dat u niet steeds een onnatuurlijke houding aan hoeft te nemen. Met onze vrachtwagen camerasystemen is dit niet langer nodig.

Verlaagt schade aan voertuigen en producten

De chauffeur van de vrachtwagen ziet op onze monitor direct wat zich in de directe omgeving afspeelt. Hierdoor kan het werk veel nauwkeuriger uitgevoerd worden. Vooral de camera’s op de spiegel en de achteruitrijcamera zorgen ervoor dat het werk preciezer en veiliger uitgevoerd wordt. Aangezien de bestuurder precies ziet waar hij of zij rijdt, wordt een veilige werkomgeving gecreëerd. Niet alleen voor personen is het veilig, maar ook schade aan voertuigen, stellingen, hekken en producten wordt voorkomen.

Neem contact op voor meer informatie

Sneller werken door beter zicht

Een vrachtwagen camerasysteem zorgt ervoor dat bestuurders hun werk sneller uit kunnen voeren. Dit is mogelijk omdat de bestuurder van de truck het complete overzicht kan bewaren. Hierdoor is het werk preciezer uit te voeren. Ook hoeft de bestuurder geen onnatuurlijke houding aan te nemen om te zien wat zich in de dode hoek afspeelt. Dit wordt namelijk duidelijk zichtbaar op de monitor van het camerasysteem van Holanco. Meer weten? Neem dan contact met ons op.