Loading...
Veiligheid in magazijn en tijdens transport2018-12-21T12:29:13+01:00

Veiligheid in magazijn en tijdens transport – Holanco B.V.

Veiligheid | Ongelukken voorkomen | Sneller en secuurder | Ergonomisch

Veiligheid in het magazijn en tijdens transport is belangrijk. U als werkgever wilt uw werknemers een veilige en vertrouwde werkplek aanbieden. Met de veiligheidsoplossingen van Holanco zorgt u ervoor dat uw werkvloer veilig wordt en dat ongelukken en beschadigingen aan stellages en producten door heftrucks en machines worden voorkomen. Wij bieden camera’s en detectiesystemen aan die ervoor zorgen dat de bestuurders van vrachtwagens, heftrucks en andere voertuigen het overzicht rondom bewaren. Bewegingen en objecten worden gedetecteerd en vervolgens op een monitor geprojecteerd. Dit zorgt voor een werkomgeving waar medewerkers zich veilig voelen.

Bekijk onze sets
Camera oplossingen voor landbouw
Camera oplossingen voor landbouw

Detectiesystemen voor heftrucks en vrachtwagens

Veiliger en efficiënter werken? Met de camera’s en detectiesystemen voor heftrucks en vrachtwagens wordt gezorgd voor zicht rondom het voertuig. Hierdoor wordt het werk veiliger, aangezien de bestuurder precies ziet wat er om hem of haar heen gebeurt. Alle vrachtwagens en heftrucks zijn te voorzien van meerdere camera’s met een monitor om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren. Onze systemen zorgen ervoor dat zelfs de dode hoek zichtbaar is. Dit zorgt voor meer veiligheid in het magazijn en tijdens transport.

Vraag direct een offerte aan

Zicht rondom de (hef)truck

In magazijnen is de heftruck onmisbaar. Dit voertuig zorgt er tenslotte voor dat werkzaamheden sneller uitgevoerd worden. Met onze speciale technieken zijn de werkzaamheden met de heftruck niet alleen sneller uit te voeren, maar ook veel veiliger te maken. De veiligheidssystemen van Holanco B.V. zorgen er namelijk voor dat de chauffeur precies weet wat er voor, naast én achter het voertuig gebeurt.

Radar Object Detection

Neem bijvoorbeeld het Radar Object Detection-systeem. De R.O.D.-technologie zorgt ervoor dat de omgeving in drie zones wordt verdeeld. Voor iedere zone is een andere waarschuwing in te stellen. Zo stel je bijvoorbeeld het zwaailicht of een claxon in, maar is het ook mogelijk de truck automatisch af te laten remmen. Hierdoor wordt de werkomgeving voor zowel bestuurders als medewerkers in het magazijn veiliger.

Verhoogde veiligheid

Het heftruck camerasysteem is een veilige oplossing waarbij de bestuurder het complete overzicht bewaart rondom de heftruck. Hierdoor ziet de bestuurder wat er om hem heen gebeurt. Dankzij de camera’s die zowel aan de voorvorken als aan de achterkant van de heftruck geplaatst worden, zijn aanrijdingen en ongevallen te voorkomen. Om ongelukken met vrachtwagens te voorkomen zijn deze te voorzien van dodehoekcamera’s. Door gebruik te maken van deze veiligheidsoplossingen zorgt ook u voor een veilig werkplek op de weg.

Snel, overzichtelijk en ergonomisch

Aangezien de bestuurder constant op de monitor de omgeving kan scannen, is het mogelijk sneller te werken. Het overzicht wordt bewaard, waardoor de bestuurders secuurder te werk gaan. Daarnaast hoeven ze niet steeds hun nek te draaien en zichzelf in rare bochten te wringen om een goed overzicht te krijgen, maar kunnen ze op een ergonomische manier te werk gaan.

Extra informatie

Wilt u veiligheid in magazijnen en tijdens het transport verhogen en bent u benieuwd naar wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze complete sets of neem eens een kijkje bij onze monitoren en camera’s. Heeft u nog vragen over onze detectiesystemen en camera’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

360° view

Moet het volledige overzicht bewaard worden? Kies dan voor onze heftruck camerasystemen die zorgen voor 360 graden zicht. Dit is mogelijk met onze 360° view-systemen. Aangezien de bestuurder van de heftruck precies ziet welke objecten om hem heen staan, worden de operationele veiligheid en het welzijn van medewerkers aanzienlijk verhoogd. Het voertuig wordt met dit systeem voorzien van vier camera’s, waarmee een compleet beeld van de omgeving gevormd wordt.

Object Detection & Collision Avoidance

Het Object Detection & Collision Avoidance-systeem zorgt voor het helder en nauwkeurig detecteren van objecten. Dit systeem biedt de mogelijkheid het detectiegebied in verschillende zones in te delen en herkent objecten binnen deze zones. Deze veiligheidsoplossing is te gebruiken voor allerlei doeleinden. Van waarschuwingen voor aanrijdingen tot het herkennen van objecten en hulp bij het positioneren van de truck of een ander voertuig. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor in de bouw, maar ook in de landbouw, op vliegvelden, op havens en in magazijnen.

TVM149DQT

Voorkom ongevallen

Ongevallen zitten in een klein hoekje. Deze zijn te voorkomen als iedereen in en rondom de (hef)truck goed oplet. Kies daarom voor de camerasystemen van Holanco. De camera’s geven een scherp en gedetailleerd beeld van wat er in het magazijn gebeurt. Dit zorgt voor meer veiligheid in magazijn en tijdens transport. De camera’s kunnen tegen een stootje. Ze zijn bovendien waterproof en schokbestendig. Dit maakt ze uitermate geschikt voor in het magazijn op heftrucks en aan de vrachtwagens die de weg op gaan.

Voordelen camerasystemen

De camerasystemen die wij aanbieden hebben een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld de veiligheid die verhoogd wordt. Dit komt omdat de chauffeur goed zicht heeft rondom de (hef)truck. Daarnaast zorgen deze systemen ervoor dat chauffeurs ergonomischer te werk gaan en taken sneller voltooien.

  • Verhoogde veiligheid voor bestuurders en andere werknemers
  • Chauffeurs kunnen ergonomischer te werk gaan
  • Chauffeurs kunnen taken sneller voltooien