Landbouwmachine Camerasysteem

/Landbouwmachine Camerasysteem
Landbouwmachine Camerasysteem2019-04-12T10:45:07+01:00

Landbouwmachine Camerasysteem

Altijd zicht rondom machine | Verbeterde comfort en ergonomie | Verhoogde veiligheid

Er is vaak sprake van te weinig zicht rondom zelfrijdende landbouwmachines, wat onveilige situaties kan veroorzaken. Kies daarom voor een landbouwmachine camerasysteem van Holanco! Deze systemen bieden dé uitkomst door de chauffeur te voorzien van constant zicht rondom de machine. De camera’s worden op de machine geplaatst en verbonden met een monitor in de cabine, waar een geheel beeld wordt gevormd van de ruimte rondom de machine. Hierdoor wordt de veiligheid verhoogt en kan de chauffeur ergonomischer en efficiënter werken!

Vraag direct een offerte aan!
tractor en landbouwmachine op het land met camerasysteem

Met een landbouwmachine camerasysteem werkt u veiliger en efficiënter

Camera’s en monitoren

Onze landbouwmachine camerasystemen bestaan uit camera’s die op de machines worden gemonteerd en monitoren die in de cabine worden geplaatst. Door zowel aan de voor- en achterzijde als aan beide zijkanten camera’s te plaatsen, wordt er een volledig beeld van de ruimte rondom het voertuig gevormd. De monitor in de cabine laat de beelden in één oogopslag zien, zodat er constant een volledig beeld van de omgeving te zien is.

Bekijk de camera’s
Bekijk de monitoren

Camerasysteem op de tractor

Veiligheid, comfort, ergonomie en efficiëntie door goed zicht is niet alleen belangrijk voor zelfrijdende landbouwmachines, maar ook voor tractors. Door een camerasysteem op uw tractors te plaatsen, hebben u en/of uw werknemers zicht op de werkomgeving, op de ruimte rondom en achter het voertuig, vóór op de fronthef én op het verkeer. Zo weet u zeker dat u altijd en overal optimaal zicht heeft; dag en nacht.

Veiliger, sneller én kostenbesparend!

Robuuste systemen

Een landbouwmachine camerasysteem wordt veelvuldig gebruikt en moet uiteraard tegen een stootje kunnen. Daarom zijn onze camerasystemen speciaal ontwikkeld voor zware omstandigheden en zijn ze robuust uitgevoerd, schokbestendig, waterdicht en verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de camerasystemen enorm duurzaam zijn en onder alle omstandigheden goed zicht bieden.

Vraag direct een offerte aan!

Voordelen

Het werken met een landbouwmachine camerasysteem brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan er ergonomischer, veiliger, efficiënter gewerkt worden. Lees hieronder meer over de grootste voordelen.

Veiliger werken door compleet zicht

Met een camerasysteem voor landbouwvoertuigen heeft de bestuurder van het voertuig compleet zicht op alles wat er rondom de machine gebeurt. Door camera’s te plaatsen aan alle zijden (dus zowel de voor- en achterzijde als de zijkanten) en deze te verbinden met een monitor in de cabine, ziet de chauffeur alles en kan hij/zij veel veiliger werken.

Ergonomischer werken door minder fysieke belasting

Omdat de gehele omgeving van de landbouwmachine wordt weergegeven op een monitor in de cabine, kan de bestuurder hierop alles zien gebeuren. Hij/zij hoeft daarom geen onnatuurlijke houdingen aan te nemen om alles in de gaten te kunnen houden en kan in een ergonomisch verantwoorde houding gaan zitten. Hierdoor is er sprake van minder fysieke belasting en daardoor minder klachten en ziekteverzuim.

Verlaagt schade aan voertuigen/producten

De bestuurder van de landbouwmachine ziet op de monitor wat er zich in de directe omgeving afspeelt. Hierdoor kan het werk nauwkeuriger worden uitgevoerd en kan de bestuurder veiliger en preciezer werken. Dit voorkomt schade aan voertuigen, hekken, producten en meer en kan flink de kosten besparen.

Neem contact op voor meer informatie

Sneller werken door beter zicht

Omdat er constant zicht is op alles wat er rondom de landbouwmachines gebeurt, zijn er veel minder momenten waarop alles stil moet worden gelegd om iets te controleren. Er kan veel vaker worden doorgewerkt, waardoor er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Beslissingen kunnen direct vanuit de cabine op basis van de beelden op de monitor genomen worden.