Camerasysteem voor de agrarische sector

/Camerasysteem voor de agrarische sector
Camerasysteem voor de agrarische sector2018-10-23T14:09:42+01:00

Camera’s voor de agrarische sector en landbouwvoertuigen

Zelfrijdende landbouwvoertuigen hebben door de grootte en omvang van de voertuigen vaak onvoldoende zicht rondom het voertuig. Dit kan voor onveilige en ongewenste situaties zorgen. Met een camerasysteem voor de agrarische sector biedt Holanco B.V. hier dé uitkomst. Onze zichtcamera’s met kleurenmonitoren verhogen de veiligheid en het gebruikersgemak; de bestuurder kan immers ontspannen rijden en de omgeving op de monitor overzien.

Vraag direct een offerte aan!
  • Altijd zicht rondom het voertuig

  • Comfort, veiligheid en ergonomie worden verhoogd

  • Camera’s zijn robuust uitgevoerd, schokbestendig, waterdicht en verwarmd

  • Onder alle omstandigheden goed zicht!

Altijd goed zicht

Met een camerasysteem voor landbouwvoertuigen zorgt u ervoor dat u altijd goed zicht heeft tijdens het werken. Onze camera’s zijn, speciaal voor de zware omstandigheden, robuust uitgevoerd, schokbestendig, waterdicht en verwarmd. Zo heeft u onder alle omstandigheden goed zicht! Zelfs in het donker. En dat is natuurlijk wel zo veilig!

Bekijk de camera’s
Bekijk de monitoren

Zichtcamera op de tractor/trekker

Naast de zelfrijdende machines zijn comfort, veiligheid en ergonomie natuurlijk ook belangrijk voor de bestuurder van een tractor (of trekker) in combinatie met een landbouwmachine. Met een zichtcamera op de tractor/trekker heeft u zicht op de werkomgeving, om en achter het voertuig, vóór op de fronthef én op het verkeer. Zo weet u zeker dat u altijd en overal optimaal zicht heeft, dag en nacht.

Comfort, veiligheid en ergonomie

Onze camerasystemen voor de agrarische sector zorgen voor een verhoging in comfort, veiligheid en ergonomie. De bestuurder hoeft zich niet in allerlei bochten te wringen om zicht te kunnen bewaren, maar ziet alles wat hij/zij moet zien op de monitoren in de cabine. En omdat alles wat er om de tractor of het landbouwvoertuig gebeurt te zien is op de monitoren, is er ook veel minder ruimte voor ongevallen en wordt er een veel veiligere werkomgeving gerealiseerd.

Zicht op productstroom

Naast het zicht óm het voertuig is ook het monitoren van de productstroom van belang. Door middel van kleurenmonitoren met 4 camera-aansluitingen en Quad-view-technologie wordt het mogelijk gemaakt om vier posities te volgen. Hierdoor laat de machine zich eenvoudig bedienen. De camera’s volgen de gehele productstroom en zijn bestand tegen alle invloeden buitenaf, zoals water, modder, stof en meer. Zo weet u zeker dat u werkt met bedrijfszekere camera’s die de zwaarste omstandigheden aan kunnen.

Vraag direct een offerte aan!

Contact

Met onze camerasystemen voor de agrarische sector zorgt u voor een veilige, comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkomgeving. Deze camera’s voor landbouwvoertuigen en/of tractors (trekkers) zorgen ervoor dat de bestuurders sneller en met een kleinere foutmarge kunnen werken. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of kunt u wel wat advies gebruiken aangaande de verschillende opties? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op